موز سبز در اکثر مناطق آمریکای لاتین استفاده می‌شود و مصرف آن به شیوه‌های مختلفی صورت می‌گیرد. این موز را می‌پزند، کمپوت یا مربا درست می‌کنند و یا به همراه غذاهای دیگر سرو می‌کنند.

موز سبز از نظر ارزش تغذیه‌ای فوق‌العاده بوده و منبع فیبرها، پتاسیم، ویتامین C و بتاکاروتن محسوب می‌شود. این نوع موز حاوی میزان زیادی ویتامین B6 و همچنین مواد معدنی مختلفی مانند آهن است. موز سبز علاوه بر اینکه انرژی خوبی به بدن می‌رساند برای سلامتی نیز مفید است. خوشبختانه این موز در ایران نیز وجود دارد و می‌توانید آن را جزو سبد غذایی‌تان قرار دهید.

تفاوت موز سبز و زرد در چیست؟

موزها معمولاً در حالی که هنوز سبز هستند برداشت می شوند این کمک می کند تا مطمئن شوید که قبل از خرید بیش از حد رسیده نباشند.بنابراین، ممکن است آنها را به این رنگ در سوپر مارکت ها ببینید.

علاوه بر داشتن رنگ های مختلف، موزسبز و زرد به علل مختلفی متفاوت هستند: طعم: موزهای سبز کمتر شیرین هستند در واقع آنها در طعم و مزه کاملاً تلخ است.بافت: موزسبز محکم تر از موز زرد است بافت آنها گاهی اوقات مومی شکل است.ترکیب: موزسبز در نشاسته بالاتر است در موز رسیدن و زرد، نشاسته به قند تبدیل می شود.علاوه بر این، موزسبز پوست سخت تر، در حالی که موز رسیده است پوست آسان تری دارد.وقتی موز می رسد، ترکیب کربوهیدرات آن تغییرمی کند

موز نارس حاوی عمدتاً نشاسته است که ۷۰ – ۸۰ ٪ از وزن خشک ان را می سازدبسیاری نشاسته آن از نشاسته مقاوم است که در روده کوچک هضم نمی شود.بنابراین، آن اغلب به عنوان فیبر در رژیم غذایی است.با این حال، موز رسیده نشاسته خود را از دست می دهد در طول رسیدن موز، نشاسته آن به قندهای ساده ( ساکارز، گلوکز و فروکتوز ) تبدیل می شود.

جالب توجه است بدانید که موز رسیده تنها حاوی ۱٪ نشاسته است.موز سبز همچنین منبع خوبی از پکتین است این نوع فیبر در رژیم های غذایی در میوه ها یافت می شود و کمک می کند تا میوه ها ساختار خود را نگه دارند پکتین در یک موز رسیده تجزیه می شود و باعث می شود تا میوه نرم و خمیر مانند شود.پکتین و نشاسته در موزسبز مقاوم هستند و می تواند تعدادی از مزایای سلامتی از جمله بهبود کنترل قند خون و سلامت بهتر دستگاه گوارش را ارائه دهند.

فواید موز سبز

بهبود و تنظیم ضربان قلب

موز نارس به دلیل داشتن میزان زیادی پتاسیم برای سلامت قلب ما مفید است اما افرادی که از مشکلات کبدی یا کلیوی رنج می برند، باید از مصرف آن خودداری کنند. در واقع مصرف این میوه به کمک پتاسیم موجود در آن به تنظیم ضربان قلب کمک می‌کند. پتاسیم به تنظیم فشارخون کمک می‌کند؛ بنابراین قلب ما را از آسیب‌های ناشی از آریتمی محافظت می‌کند. در آریتمی، در اکثر موارد قلب حساس می‌شود و دچار مشکلاتی مانند انفارکتوس می‌شود. یک عدد موز کال متوسط به میزان ۴۰۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد که میزان بالایی است. توجه داشته باشید که هر فرد بالغ به روزانه ۴۷۰۰ میلی‌گرم پتاسیم نیاز دارد. میزان نیاز کودکان به این ماده معدنی بین ۳۸۰۰ و ۴۵۰۰ میلی گرم است.

مقابله با ورم معده

موز سبز سرشار از نشاسته (آمیدون) است که تأثیر زیادی در محافظت از مخاط معده دارد؛ به همین دلیل نیز برای افرادی که از مشکلاتی مانند ورم معده، اسید بالای معده و زخم‌های معده رنج می‌برند، مفید است. با این حال، در خصوص مشکلات مربوط به معده مهم است که از این میوه به صورت مناسب استفاده شود و از سرخ کردن آن بپرهیزید. چربی استفاده‌شده برای سرخ کردن موز نارس باعث از بین رفتن اثرات مثبت آن روی سلامتی دستگاه گوارش می‌شود. مصرف موز آب‌پز و خوش‌طعم‌شده با اندکی نمک و روغن زیتون برای این افراد بهتر است.

مقابله با بیماری‌های مربوط به روده

نشاسته (آمیدون) موجود در موز برای باکتری‌های خوب دستگاه گوارش مفید است و به بهبود عملکرد کولون کمک می‌کند. مصرف موز نارس برای احیا و تنظیم فلور روده مؤثر است. اگر تحت درمان با آنتی‌بیوتیک‌ها هستید، توصیه می‌شود این میوه را به برنامه غذایی اضافه کنید تا فلور روده جبران شود. ترکیبات موز نارس کمک زیادی به بهبود بیماری‌های مربوط به روده مانند بیماری کرون یا کولیت روده می‌کند.

مصرف موز: به این موارد توجه کنید

توجه داشته باشید گرچه مصرف موز سبز می‌تواند برای سلامتی مفید باشد اما اگر از مشکلاتی مانند نارسایی کلیوی یا کبدی رنج می‌برید مصرف آن توصیه نمی‌شود. چون زمانی که کلیه‌ها آسیب دیده باشند، مازاد پتاسیم به درستی از بدن دفع نمی‌شود. در نتیجه این ماده معدنی در بدن زیاد شده و باعث افزایش خطر بروز هایپرپتاسمی می‌شود که مشکلاتی مانند تنفس بسیار سریع، حالت تهوع، ضعف نبض، آسیب‌های جدی به قلب و غیره می‌شود.

آیا موز سبز ناسالم است؟

موزسبز به طور کلی سالم در نظر گرفته می شود.با این حال، برخی مردم گزارش های آنلاین از تجربه ناراحتی بعد از خوردن داشته اند.این شامل علائم گوارشی مانند نفخ، گاز و یبوست است.علاوه بر این، اگر شما حساسیت به لاتکس دارید ممکن است نیاز به دقت در خوردن موز سبز داشته باشید.موزسبز حاوی پروتئین هایی شبیه به پروتئین ایجاد آلرژی در لاتکس است که ممکن است واکنش های برای افراد مبتلا به آلرژی به لاتکس ایجاد کنند این وضعیت به عنوان سندرم میوه – لاتکس شناخته شده است.


منبع


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : نشاسته ,می‌شود ,مصرف ,موزسبز ,میوه ,پتاسیم ,مشکلاتی مانند ,دستگاه گوارش ,داشته باشید ,بیماری‌های مربوط ,می‌کند مصرف
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Karen شبنمی بر رویاهای خیس استاد گپ,استاد چت,لیس گپ,لیس چت,عشق گپ,عشق چت,لیز گپ,لیز چت ೋالــهه من♥¸.•’ دانلود رایگان فیلم و سریال اقیانوس پنهان شاعرانه Beth أینَ الفاطِمیُّون؟...